Bericht versturen
Thuis

Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8

Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.

Foshan Xinghe Han Technology Co. , Is Ltd een innovatieve high-tech onderneming opgezet in 2022. Zijn kernzaken behandelen productonderzoek en ontwikkeling, productie en productie, en de verkoopdiensten.

capaciteit

Miljoenen innovatieve producten kunnen elk jaar worden veroorzaakt. Het bedrijf heeft een team van werknemers die in productieprocessen en detailbeheer bekwaam zijn, strikt controlerend elk proces om hoge opbrengst en productieefficiency te verzekeren. Bovendien blijft het bedrijf in de bevordering van materiaal en het verbeteren van de productiecapaciteit productielijnen investeren, geleidelijk aan bereikend intelligente en geautomatiseerde productie.

kwaliteit

Elk geproduceerd product ondergaat strikte kwaliteitscontrole en certificatie. om de productkwaliteit van uitstekende kwaliteit en betrouwbare verrichting te verzekeren, volgt het bedrijf strikt internationale normen om kwaliteitsbeheersplannen te ontwikkelen. De de waardenklant van het beheersteam koppelt en verbetert productkwaliteit door ononderbroken inspectie en verbetering terug.

onderzoek en ontwikkeling

Het bedrijf heeft altijd onafhankelijke innovatie aangehangen, die het doel van innovatie, samenwerking, en succes aanhangen. Het bedrijf heeft een multidisciplinair en ervaren onderzoek en een ontwikkelingsteam, dat een reeks belangrijke producten door ononderbroken technologische onderzoek en productontwikkeling heeft gelanceerd. Om de efficiency en de kwaliteit van onderzoek en ontwikkeling te verzekeren, optimaliseert het bedrijf onophoudelijk het onderzoek en het ontwikkelingsproces en verhoogt kapitaalinvestering.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Nihowban

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 800-1000

Opgericht Jaar : 2022

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

De stichter van het bedrijf komt uit een technische achtergrond en heeft jaren van ervaring in frontlinieposities, bezittend sterke beroepsbekwaamheden. Van bij het begin van de onderneming, bracht de stichter het team ertoe om zich bij het creëren van het perfecte product voor elke klant te concentreren. Door de jaren heen, heeft het bedrijf actief met elke klant samengewerkt om het meest ideale product te creëren en altijd een norm van uitstekende kwaliteit gehandhaafd.

Na verloop van tijd, bleef het bedrijf rijke ervaring en technologie kweken en accumuleren. Het bedrijfszakenwerkingsgebied heeft zich geleidelijk aan in veelvoudige gebieden uitgebreid. Nochtans, heeft het bedrijf altijd zijn doel om klanten van de beste kwaliteitsproducten en de diensten te voorzien aangehangen.

Vandaag, is het bedrijf een leider in de industrie die geworden, niet alleen diepe accumulatie en innovatiecapaciteit in technologie maar ook een hoog niveau van aandacht handhaven en investering in klantenservice en gebruikerservaring bezitten. Het bedrijf zal zijn verenigbare filosofie en toewijding aan het voorzien van elke klant van de beste kwaliteitsproducten blijven bevestigen en diensten.

bedrijfsdiensten

In de wereld van productie, OEM/ODM-zijn de fabrieksdiensten essentieel voor ondernemingen kijkend om het goederen en diensten van uitstekende kwaliteit te leveren. Met dergelijke diensten, kunnen de bedrijven diverse producten gemakkelijk produceren gebruikend gespecialiseerd materiaal, met inbegrip van lasermodules, opleidende trainers, laser het waarnemen hulpmiddelen, en de apparaten van de laserkaliberbepaling. Deze producten worden gekenmerkt door hun precisie en nauwkeurigheid op hun respectieve gebieden. Bij ons bedrijf, bieden wij OEM/ODM-de diensten voor ondernemingen aan die hun productdienstenaanbod tot doel hebben te verbeteren.

 

Één van de belangrijkste voordelen van onze lasermodules is hun veelzijdigheid. Deze modules kunnen in een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van medisch, defensie, en industriële toepassingen worden gebruikt. Bovendien, gebruiken wij slechts de hoogste kwaliteitsmaterialen en de productieprocessen om ervoor te zorgen dat onze modules aan de striktste kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid voldoen. Onze opleidende trainers, laser het waarnemen hulpmiddelen, en apparaten van de laserkaliberbepaling zijn ook onder het beste op de markt, die klanten onovertroffen prestaties en duurzaamheid aanbieden.

 

Bij onze fabriek, zijn wij geëngageerd aan het leveren van de best mogelijke dienst aan onze klanten. Ons team van ervaren beroeps is altijd op hand om bij productontwerp, productie, en kwaliteitscontrole te helpen. Of u een module van de douanelaser voor een specifieke toepassing nodig hebt of hulp met het productieproces vereist, moeten wij hier helpen. Contacteer ons vandaag om meer over onze OEM/ODM-fabrieksdiensten te leren en hoe wij u kunnen helpen uw zaken op het volgende niveau nemen.

Bedrijfteam

Het team van ons bedrijf is zeer professioneel, samengesteld uit veelvoudige industrie-leidende deskundigen en technisch personeel. Wij hebben een ervaren beheersteam verantwoordelijk voor de de strategische planning en besluitvorming van het bedrijf. Ons technisch team is goed bij diverse ontwikkelingstechnologieën, met inbegrip van front-end ontwikkeling, achterste deelontwikkeling en mobiele toepassingsontwikkeling. Onze verkoop en op de markt brengende teams zijn zich goed bewust van de industrietendensen en bezitten uitstekende marketing en verkoop vaardigheden. Ons klantenserviceteam is zeer professioneel en klant- altijdcentric. Ons team werkt nauw en steunt elkaar samen om klantentevredenheid te verzekeren en met succes de doelstellingen van het bedrijf te bereiken.

CONTACT

Adres: Zaal 608, die 3, Tianan-Centrum, de Weg van het Oosten van Nr 31 Jihua, Guicheng-Straat, Nanhai-District, Foshan-Stad bouwen

Factory Adres:beizhaxixing4jie, humen stad, dongguan stad